Skip to main content

Pokaler

Du kan bestille stort set enhver slags pokal hos 24sport.dk. Vi tilbyder mere en 50.000 varenumre og derfor viser vi kun et mindre udpluk nedenfor, som eksempler. Har du nogle særlige ønsker til dine pokaler, så kontakt os og hør nærmere allerede i dag. Vi elsker en udfordring og tager gerne imod kreative idéer og forslag.

Sportspokaler til enhver lejlighed

Sportspokaler er en vigtig del af enhver sportsturnering. Uanset hvilken sportsgren der er tale om, fungerer pokalen som prikken over i’et og fuldender et godt stævne eller en god turnering og fejrer sporten.
Uanset hvilken begivenhed du planlægger har vi pokaler, emblemer og medaljer til enhver smag og ethvert behov. Vi har et kæmpe udvalg og du bedes derfor tage kontakt for os for mere information. Vi finder gerne den perfekte pokal til dit behov.

Vi forhandler mange forskellige typer pokaler i forskellige udtryk, designs, farver og materialer. Skal du bruge flere pokaler, f.eks. guld, sølv og bronze, så kan vi også klare den.

Gravering er muligt

Hos 24Sport har du mulighed for at få graveret dine pokaler. Det kan gøre pokalen endnu mere speciel end den er i forvejen.

Ikke kun til sportsarrangementer

Pokaler er ikke kun oplagte til sportsarrangementer. De kan også bruges som præmie til månedens medarbejder, månedens super-sælger eller noget helt andet.

Kontakt os i dag for spørgsmål eller tilbud

Vi er blandt Danmarks førende forhandler af bl.a. pokaler til sportsbegivenheder og idrætsforeninger. Såfremt du sidder med et eller flere spørgsmål er du meget velkommen til at kontakte os. Vi giver også gerne et tilbud på pokaler til dit næste sportsarrangement.
Som kunde hos Sport24 er du sikret høj kvalitet, stor faglighed, høj service og hurtig levering.

Kontakt

24 Sportspræmier & Emblemer

24 Sportspræmier & Emblemer

24 Sportspræmier & Emblemer

24 Sportspræmier & Emblemer