Skip to main content

Firmaets historie

René Hansen startede “24 Sportspræmier & Emblemer” tilbage i 1993. Forretningen startede egentlig med at sælge bronzemønter. René fik idéen til at sælge mønterne, da han arbejdede som terapeut på et behandlingshjem. Mønterne var en slags milepæle, der skulle motivere folk til at lægge deres misbrug på hylden og komme videre med deres liv. Efter nogle år begyndte kunderne at efterspørge flere produkter, såsom pokaler, til deres lokale sportsklub. Det blev hurtigt et større forretningsområde og konceptet med “24 Sportspræmier og Emblemer” blev skabt. Selvom forretningen løbende blev større og større, måtte René i den første årrække supplere indkomsten med et arbejde hos Roskilde Postkontor. Det har aldrig generet René at arbejde hårdt for sine drømme og kunder, hvilket er et princip, som René fortsat lever efter i dag.

I dag er “24 Sportspræmier og Emblemer” blevet et familieforetagende, hvor både René Hansen og hans kone, Annette Hansen, arbejder fuldtid i virksomheden. Det hænder endda at deres søn får lov at hjælpe lidt til med at pudse pokalerne.

Om René Hansen

Som indehaver af ”24 Sportspræmier & Emblemer” har René Hansen haft mulighed for at udleve en livslang drøm om at blive selvstændig og forsørge sin familie via aktiviteterne i sin egen virksomhed. René efterstræber altid at yde den højeste service og opnå en personlig kontakt til sine kunder. Især historierne om glade børn og unge, som vinder deres lokale turnering eller konkurrence, kan René tale varmt om i timevis.

“Vi skaber altid glæde hos de unge mennesker, når de får deres store og flotte pokaler”

siger René med et smil.

René arbejder ud fra de gamle principper om ordholdenhed og godt købmandskab. Det vigtigste for René er, at tilfredsstille sine kunder og leve op til deres forventning om god service og en god pris. Det kan ofte blive til lange dage og mange timer, når man lever efter de gamle principper om flid og hårdt arbejde, men det generer ikke René, når blot kunderne er tilfredse.

24 Sportspræmier & Emblemer

24 Sportspræmier & Emblemer

24 Sportspræmier & Emblemer

24 Sportspræmier & Emblemer